Legal and Technical Translations Legal and Technical Translations Legal and Technical Translations Legal and Technical Translations Legal and Technical Translations Legal and Technical Translations
Over ons:

  • ATM TRANSLATIONS is opgericht met het doel om hoogwaardige vertaalservice te leveren aan zakelijke klanten. In een wereld die onderhevig is aan snelle globalisering, is een groeiende behoefte aan juiste en snelle vertaling van documenten. Bedrijven en particulieren die willen meespelen in de internationale arena moeten zich exact en helder kunnen uitdrukken.
  • ATM TRANSLATIONS kan bijna ieder type document vertalen. Vertalingen voor juridische − en/of technische doeleinden (handleidingen) of bedrijfscommunicatie, vertaling in meerdere talen van een website of advies bij het herschrijven van marketing teksten. ATM Translations voorziet in snelle en correcte service die u nodig heeft. Aangezien onze vertalers specialisten zijn in het vakgebied waarbinnen zij vertalingen verrichten, kunnen we de juistheid van ieder vertaald document garanderen.
MIDDELBURG, NEDERLAND
+ 31 (0) 6 38 66 52 69

ANTWERPEN, BELGIE
+ 32 (0) 4 99 73 56 75atmtranslations@gmail.com

atmtranslations@zeelandnet.nl

all rights reserved ATM Translations ©2009